Yliopistonkatu 44, Jyväskylä

netti_5_2014 sisustuskarpanen_valmis_2

netti

Työpaikalle, toimistolle, kärpäselle, kioskille, duuniin, möksälle, puljulle, yliopistonkadulle… Jonnekin näistä sanon meneväni, mutta aina päädyn tänne! Pieni 24 neliön liiketila on varsin symppis ja kotoisa. Minun kanssa se on nähnyt kolmessa vuodessa monenlaista: Ensin tila oli työhuone, jossa saatoin säilyttää kaikenlaista tavaraa ja tavata asiakkaita.
Sitten tein tilasta Kioskin, värikkäitä kierrätettyjä sisustusherkkuja myyvän sisustuskaupan.
Vuoden 2013 alussa pyysin pitkäaikaisen työkaverini ja yhteistyökumppanini Annukka Tolamon ”pitämään tupaa” kanssani tähän tilaan. Myytävä tavara myytiin loppuun ja nyt tila on meidän yhteinen toimisto.

Tervetuloa käymään! Olemme paikalla aina kun emme ole asiakaskäynneillä, tapaamisilla tai lomilla :) Soita vaikka ennen kuin tulet, niin tiedän tirauttaa kahvit! P. 044 021 02 99/ Heidi

Yliopistonkatu 44,
40100 Jyväskylä

Tässä vielä kuvia tilasta Kioskin ajoilta:

sisustuskarpanen_1 kauppa

Heidi Lehto

Heidi Lehto

Sisustuskärpänen on paitsi yritys, niin myös yrittäjä. Se on elämänmakuista tarinaa siitä, kuinka unelmista luodaan liiketoimintaa.

Sisustuskärpänen on innostumista ja oivaltamista. Se on armotonta pohdintaa ja raakaa työtä.

Sisustuskärpänen aloitti vuonna 2009 anonyymina blogistina. Nyt se on Yliopistonkadulla Jyväskylässä toimiva yritys, joka tarjoaa visualistin palveluita ja sisustussuunnittelua yrityksille ja yksityisille.

Yritystä luotsaa Heidi Lehto. Kolmen lapsen äiti, yhden miehen vaimo ja vastuullinen yrittäjä.

-------------------------------------------------------------------
HEIDI LEHTO/ TILAVISUALISTI
KAUPPAKATU 19,
40100 JYVÄSKYLÄ

p. 044 021 02 99
heidi.lehto@sisustuskarpanen.com

Juttuarkisto:

Hae:

Lue aiheista…