Viinikellari

 

4

 

viinikellari_2

 

Uusi iso omakotitalo on valmistumassa Kuopioon. Sisustuskärpänen on suunnitellut talon sisustuksen ”etätyönä”. Oli kuulkaa melkoisen jännää päästä tänään käymään talolla ensimmäistä kertaa, kun väliseinät, laatat, maalit, kiinteät kalusteet ja tapetit on jo paikalla! Alakerran viinihuoneen holvikaton näkeminen livenä oikein kouraisi mahan pohjasta? Mutta hienohan se oli, vaikka huone on vielä muuten keskeneräinen.

Viinikellarin lattiat on Pukkilan Litocer- Red Blend- laattaa. Seinissä Tikkurilan Tunto Kivi Musta ja holvikatossa sekä sivuseinissä Khroman Piano-tapetti.

Kattoon tulee vielä BoConceptin Pine Cone- valaisin ja kalusteissa toistuu Jean Vernetin Meuble Charme-baaritiskin henki.

Tämä on ensimmäinen ”baari” jonka pääsen suunnittelemaan, mutta toivottavasti ei viimeinen! Unelmani olisi nimittäin päästä suunnittelemaan joku ihan oikea vähän isompi baari!?

Seuraavaksi tähän taloon suunnitellaan huonekalut, valaisimet ja tekstiilit.

Heidi Lehto

Heidi Lehto

Sisustuskärpänen on paitsi yritys, niin myös yrittäjä. Se on elämänmakuista tarinaa siitä, kuinka unelmista luodaan liiketoimintaa.

Sisustuskärpänen on innostumista ja oivaltamista. Se on armotonta pohdintaa ja raakaa työtä.

Sisustuskärpänen aloitti vuonna 2009 anonyymina blogistina. Nyt se on Yliopistonkadulla Jyväskylässä toimiva yritys, joka tarjoaa visualistin palveluita ja sisustussuunnittelua yrityksille ja yksityisille.

Yritystä luotsaa Heidi Lehto. Kolmen lapsen äiti, yhden miehen vaimo ja vastuullinen yrittäjä.

-------------------------------------------------------------------
HEIDI LEHTO/ TILAVISUALISTI
KAUPPAKATU 19,
40100 JYVÄSKYLÄ

p. 044 021 02 99
heidi.lehto@sisustuskarpanen.com

Juttuarkisto:

Hae:

Lue aiheista…