Tiina ja Mikko, vai ketä nää on?

lehdisto_parahin

Ai että, on ollut jännää olla mukana luomassa aivan uudenlaista markkinointia asumisen ja sisustamisen ympärille! JVA:n Kurkkaa Kotiin-projektissa on käytetty uusia luovia tapoja kertoa kodista ja asumisesta. Eilen 23.4.2015 oli lehdistötilaisuus Perhe Parahimman kodissa Palokan Nuutissa. Uusi markkinointikonsepti kiinnosti toimittajia ja aiheen ympärille alkoi rakentumaan monenlaisia näkökulmia.

Improvisaatioteatteri JOO:n porukka oli esittämässä kodin asukkaita; Tiina ja Mikko Parahinta. Minä Heidi Lehto olin vastaamassa sisustukseen liittyviin ksymyksiin ja JVA:n asiakaspalvelupäällikkö Anu Kärkkäinen kertoi vuokra-asumisen mahdollisuuksista ja faktoista.

Huomenna 25.4. kohteessa pidetään Jyväskyläläisille bloggaajille esittelytapahtuma ja sunnuntaina 26.4. klo 13-15 Parahimman Perheeseen ja heidän kotiinsa pääsee tutustumaan kuka tahansa! Osoite on Elokuja 2 A 12, Palokka, Nuutti.

TÄSTÄ pääset katsomaan lisää kuvia Tiinan, Mikon ja heidän kaksospoikiensa Uskon ja Toivon kodista.

Heidi Lehto

Heidi Lehto

Sisustuskärpänen on paitsi yritys, niin myös yrittäjä. Se on elämänmakuista tarinaa siitä, kuinka unelmista luodaan liiketoimintaa.

Sisustuskärpänen on innostumista ja oivaltamista. Se on armotonta pohdintaa ja raakaa työtä.

Sisustuskärpänen aloitti vuonna 2009 anonyymina blogistina. Nyt se on Yliopistonkadulla Jyväskylässä toimiva yritys, joka tarjoaa visualistin palveluita ja sisustussuunnittelua yrityksille ja yksityisille.

Yritystä luotsaa Heidi Lehto. Kolmen lapsen äiti, yhden miehen vaimo ja vastuullinen yrittäjä.

-------------------------------------------------------------------
HEIDI LEHTO/ TILAVISUALISTI
KAUPPAKATU 19,
40100 JYVÄSKYLÄ

p. 044 021 02 99
heidi.lehto@sisustuskarpanen.com

Juttuarkisto:

Hae:

Lue aiheista…