sisällön tuottaminenstailaus

Sisältömarkkinointia asuntokauppaan

IHANASTI BOHEEMI

"Mielenkiintoiset ihmiset asuvat usein persoonallisissa kodeissa. Kodeissa, jotka jatkavat asukkaidensa tarinaa. Paikoissa, joissa historia jatkaa aina vain kulkuaan. Koti on sielumme peili ja arvojemme mitta. Se on kirjavia tarinoita ja sielunkumppanuutta!"

"Onko tämä koti Sinun sielunkumppanisi? Eloisa koti huokuu aitoa lämpöä, viehkeää luonnetta ja hyviä arvoja.
Omaperäinen, kahdesta asunnosta yhdistetty koti pienkerrostalossa on osa Säynätsalon mielenkiintoista historiaa. Talo on esimerkki konstailemattomasta neljäkymmentäluvusta ja tämän päivän yhteisöllisyydestä."

PUUTARHASTA KEITTIÖÖN

"Vanhalle tontille, uudelleen rakennettu talo on sisustettu 50-luvun tyyliä kunnioittaen. Pystylaudoitettu kuisti, pinkopahvia mukaileva moderni tapetti, puuliesi ja korkkilattia keittiössä ovat mainioita esimerkkejä huomaavaisesta sisustussilmästä."

"Talo on nykyaikainen kunnianosoitus Kypärämäen vanhalle ja idylliselle puutaloalueelle. Tämän jämäkän omakotitalon pihassa on myös hulppea kesäkeittiö, jossa letut ja grilliherkut paistuvat katoksen alla suojassa."

MÖKKIHAAVEITA

"Kesäkoti on monien suomalaisten unelma. Yksi haaveilee mökistä keskellä mitä makeinta marjametsää, kun taas toinen pitsihuvilasta kalaisan järven rannalla. Joku haluaa lämmittää mökkisaunan itse pilkotuilla polttopuilla, kun taas toinen kevyesti nappia painamalla. Sopiiko Sinulle salainen piilopirtti vai yhteiskäytössä oleva maatila? Millainen on unelmiesi kesäpaikka? Etsitään se yhdessä!"

"Tämä kesäpaikka soveltuu hyvin lapsille. Leveä laituri, hiekkaranta, avara nurmikkopiha ja jännittävä metsänreuna houkuttelevat leikkimään.
Luonnon helmassa puuhatessa ja yhdessä arkisia askareita harjoitellessa, lasten kesäkokemukset kasvavat koko elämän mittaisiksi arvoiksi ja taidoiksi."

JÄRJESTÄ ARKI

"Tutustu OP -kiinteistökeskuksen arjen sankareihin osoitteessa www.valkoinenkirja.com/palvelut
Sisustussuunnittelu, vihersuunnittelu, remonttipalvelut, sekä muutto- ja siivouspalvelut ovat osa asunnon myyjän ja kodin ostajan palveluja.
Arjesta ei kukaan selviä ihan yksin, saati sitten kodin myynnistä tai muutosta…"

"Perhe, lapset ja aikuiset, työt ja harrastukset ovat arjen palasia, joista mukava ja toimiva koti koostuu.
Tässä raikkaassa kodissa arjesta tekevät toimivan iso kodinhoitohuone, kaksi olohuonetta, hyvin valitut pintamateriaalit ja loistava pohjaratkaisu. Kun kodin toiminnallisuus on mietitty kerralla kuntoon, ei arjessa tarvitse tinkiä mistään."

RINTAMAMIESTALO

"Nämä sotien jälkeen rakennetut tyyppitalot ovat yhä edelleen Suomen jälleenrakentamisen näkyvä symboli. Perinteisen rintamamiestalon tunnusmerkkejä ovat neliön mallinen pohjaratkaisu, viistokattoiset ullakkohuoneet, sekä sormipaneelein vuorattu kuisti ja monikäyttöinen kellarikerros. Nyt ”rintsikat” elävät uutta jälleenrakennuskautta, kun monet perheet unelmoivat tämän yksinkertaisen talomallin kunnostamisesta ja uudelleen sisustamisesta omaksi, nykysukupolven kodiksi."

"Tätä taloa on kunnostettu ymmärryksellä, alkuperäistä tunnelmaa vaalien. Paperitapetit, aito puu ja bakeliittiset pistorasiat kuuluvat rintamamiestalon alkuperäisiin rakennusmateriaaleihin.
Talon kunnostus on jo hyvällä mallilla, mutta myös uusien asukkaiden omille näkemyksille ja tarpeille on vielä tilaa. Tämä aito koti kaipaa tekevää perhettä, joka arvostaa perinnerakentamista, puutarhatonttia ja erittäin rauhallista sijaintia lasten leikkipuiston naapurissa."

MITÄ: Tarinallisia, stailattuja valokuvia ja myyntitekstejä asuntokaupan tarpeisiin.

MIKSI: Ajanhermolla oleva kiinteistövälityspalvelu tavoittaa asiakkaansa yhä monipuolisemmissa kanavissa ja yhteyksissä. Asuntokauppa on innostuksen, mielenkiinnon ja luottamuksen rakentamista.

ASIAKAS: Keski-Suomen OP -Kiinteistökeskus