Kauneushoitolan kauneushoito/ Chill

chill_1

chill_3

chill_7

chill_9 chill_6 chill_4 chill_2

Hius-ja kauneushoitola Chill :in asiakkaat kokevat joka päivä upeita uudistumisia ja kaunistumisia! Nyt oli Chill :in liiketilan vuoro uudistua ja kaunistua! Asiakaskunnan kasvaessa tarvittiin lisää hoitolahuoneita ja asiakkaiden palvelukokemuksen tasoa haluttiin nostaa entisestään, kutsuvan ja viihtyisän sisustuksen avulla.

Nyt asiakkaat voivat ”astua taivaisiin” tai laskeutua lekotteleman ruohonjuuritasolle, ruokojen katveeseen!? Hoitolahuoneiden näyttävät kuvatapetit on Rebellwalls- mallistoa.

Kampaamo puolella on katu-uskottava street look, joka on pehmennetty romanttisilla höysteillä!

Seinien eri harmaan sävyt löytyivät Tikkurilan Pro Grey-väreistä. Yhtään valkoista seinää ei jätetty. Tarralogo ja -tekstit seinällä valaistiin suunnattavilla LED-spoteilla. Valaistuksen tärkeyden oivaltaminen ja katosta yllättäen jo valmiina löytyneet valokiskot, taisivat olla tässä projektissa asiakkaalle ne parhaimmat yllätykset!?

Kiitos Chill mukavasta yhteistyöstä sisustamisen parissa!

Heidi Lehto

Heidi Lehto

Sisustuskärpänen on paitsi yritys, niin myös yrittäjä. Se on elämänmakuista tarinaa siitä, kuinka unelmista luodaan liiketoimintaa.

Sisustuskärpänen on innostumista ja oivaltamista. Se on armotonta pohdintaa ja raakaa työtä.

Sisustuskärpänen aloitti vuonna 2009 anonyymina blogistina. Nyt se on Yliopistonkadulla Jyväskylässä toimiva yritys, joka tarjoaa visualistin palveluita ja sisustussuunnittelua yrityksille ja yksityisille.

Yritystä luotsaa Heidi Lehto. Kolmen lapsen äiti, yhden miehen vaimo ja vastuullinen yrittäjä.

-------------------------------------------------------------------
HEIDI LEHTO/ TILAVISUALISTI
KAUPPAKATU 19,
40100 JYVÄSKYLÄ

p. 044 021 02 99
heidi.lehto@sisustuskarpanen.com

Juttuarkisto:

Hae:

Lue aiheista…