Huikea Alku ja upea Unelma!

letku_olkkari_4 tyynynpäälliset metallikori letku_eteinen_2 yövalo letku_makkari_1 letku_makkari_2 letku_3.olkkari letku_eteinen_1 Alkun ja Unelman olkkari_2 parveke

Olisiko aikuisuudelle huikea alku, kun saisi asua vuokralla juuri valmistuneessa, itse sisustetussa kodissa, kahdennessatoista kerroksessa, kävelymatkan päässä KAIKESTA!? Tai olisiko Upea unelma, jos ei tarvitsisi huolehtia lumitöistä tai rännien putsauksesta, ja alakerrassa olisi oma autopaikka autohallissa, sekä kuntosali upouusine laitteineen?

JVA:n kuvitteellinen nuori asukaspari Unelma ja Alku saavat kokeilla asumista tässä kivassa uudessa kodissa, huikeiden maisemien ympäröimänä ja kekseliäiden sisustusideoiden keskellä! Osoitteessa Letkutie 1 A, Jyväskylä

 

Lokakuun puolessavälissä Alkun ja Unelman kodin sisustusratkaisut puretaan ja tilalle muuttaa ihan oikeat vuokralaiset, joilla on kyllä kieltämättä aika unelma alku uudessa kodissa!? :)

Alkun ja Unelman koti on osa Jyväskylän vuokra-asuntojen Kurkkaa Kotiin markkinointiprojektia, jonka sisustajana Sisustuskärpänen toimii. Tutustu myös Rauha Varman ja perhe Parahisen kotiin (linkit)!

 

Tähän Alkun ja Unelman kotiin voit käydä tutustumassa:

sunnuntaina 4.10. klo 12-13.30
sunnuntaina 11.10 klo 12-13.30

 

Tervetuloa kurkkaamaan kotiin!

 

Heidi Lehto

Heidi Lehto

Sisustuskärpänen on paitsi yritys, niin myös yrittäjä. Se on elämänmakuista tarinaa siitä, kuinka unelmista luodaan liiketoimintaa.

Sisustuskärpänen on innostumista ja oivaltamista. Se on armotonta pohdintaa ja raakaa työtä.

Sisustuskärpänen aloitti vuonna 2009 anonyymina blogistina. Nyt se on Yliopistonkadulla Jyväskylässä toimiva yritys, joka tarjoaa visualistin palveluita ja sisustussuunnittelua yrityksille ja yksityisille.

Yritystä luotsaa Heidi Lehto. Kolmen lapsen äiti, yhden miehen vaimo ja vastuullinen yrittäjä.

-------------------------------------------------------------------
HEIDI LEHTO/ TILAVISUALISTI
KAUPPAKATU 19,
40100 JYVÄSKYLÄ

p. 044 021 02 99
heidi.lehto@sisustuskarpanen.com

Juttuarkisto:

Hae:

Lue aiheista…