Katso lisää…

Sisustuskärpänen toteutti yhteistyössä Viidean kanssa koulutuskokonaisuuden Mikkelin keskustan kivijalkayrittäjille. Koulutus toteutettiin Mikkelin kehittämishanke City 2020 projektin sisällä ja siihen osallistuu yhteensä 16 yritystä.

Koulutuspaketti sisältää:
-Kaksi koulutusiltaa, joissa käsitellään visuaalisuuden merkitystä kaupanteossa. Sisääntulot, näyteikkunat, myymäläkierto, esillepanot, valaistus, värit, somistus ja teemat.

-Henkilökohtainen myymäläanalyysi, jonka avulla on mahdollista tarttua myymälätilan visuaalisiin hekkouksiin. Myymäläanalyysi luovutetaan henkilökohtaisesti ja se havainnoidaan valokuvin ja analyysipohjaan täytettyjen muistiinpanojen avulla. Analyysi jää yrittäjälle itselleen ja siinä huomioituja asioita voi lähteä korjaamaan joko itsenäisesti tai ammattivisualistin avustuksella.

-Henkilökohtainen näyteikkunasuunnitelma. Suunnitelma tähtää kestävyyteen ja muunneltavuuteen. Suunnitelma sisältää myös teemaidoita.

 

mikke_1

mikke_2

 

mikke_4

 

mikke_3

Heidi Lehto

Heidi Lehto

Sisustuskärpänen on paitsi yritys, niin myös yrittäjä. Se on elämänmakuista tarinaa siitä, kuinka unelmista luodaan liiketoimintaa.

Sisustuskärpänen on innostumista ja oivaltamista. Se on armotonta pohdintaa ja raakaa työtä.

Sisustuskärpänen aloitti vuonna 2009 anonyymina blogistina. Nyt se on Yliopistonkadulla Jyväskylässä toimiva yritys, joka tarjoaa visualistin palveluita ja sisustussuunnittelua yrityksille ja yksityisille.

Yritystä luotsaa Heidi Lehto. Kolmen lapsen äiti, yhden miehen vaimo ja vastuullinen yrittäjä.

-------------------------------------------------------------------
HEIDI LEHTO/ TILAVISUALISTI
KAUPPAKATU 19,
40100 JYVÄSKYLÄ

p. 044 021 02 99
heidi.lehto@sisustuskarpanen.com

Juttuarkisto:

Hae:

Lue aiheista…