Kierrätyspihalla kukkii luovuus

mustis_1

mustis_6

mustis_11

mustis_4

 

Olipa kyseessä iso puutarhatontti tai pieni parveke, niin kierrätyspiha on luovan askartelijan unelmien leikkikenttä! Kierrätyspihan ei tarvitse aina olla romuromantiikka ja kiemurtelevia muraatteja, vaan pihan voi toteuttaa myös hyvin minimalistisesti ja selkeästi, japanilaisen puutarhan tyyliin.

 

Rakennustyön jälkeen pihalle jäävät lekaharkot, kaivonrenkaat tai muoviputket voi hyödyntää pihan rakentamisessa.  Kotona syntyy päivittäin jätettä, jonka voisi ehkä vielä hyödyntää pihalla?! Katsopa uusin silmin esim, säilyketölkkejä, lääkepurkkeja, keittiöastioita, paistinlastoja, laatikoita, purkkeja, koteloita tai henkareita !?

 

 

mustis_7

mustis_8

mutis_12

mustis_9

Ota lapset mukaan rakentamaan ötökkähotellia ja rauhoitu omaan zen-tilaan kun kokoat harmonisen asetelman mehikasveista ja luonnonkivistä…
Kierrätyspihan rakentamisessa tärkeintä on nimittäin asenne; into kokeilla ja rohkeus olla luova juuri niin, miten se itselle on sopivaa!

 

Nämä kierrätyspihaideat on nähtävillä Jäteasema Mustankorkean Omapihalla, Jyväskylässä.

 

mustis_2

mustis_3

mustis_10

mustis_5

Heidi Lehto

Heidi Lehto

Sisustuskärpänen on paitsi yritys, niin myös yrittäjä. Se on elämänmakuista tarinaa siitä, kuinka unelmista luodaan liiketoimintaa.

Sisustuskärpänen on innostumista ja oivaltamista. Se on armotonta pohdintaa ja raakaa työtä.

Sisustuskärpänen aloitti vuonna 2009 anonyymina blogistina. Nyt se on Yliopistonkadulla Jyväskylässä toimiva yritys, joka tarjoaa visualistin palveluita ja sisustussuunnittelua yrityksille ja yksityisille.

Yritystä luotsaa Heidi Lehto. Kolmen lapsen äiti, yhden miehen vaimo ja vastuullinen yrittäjä.

-------------------------------------------------------------------
HEIDI LEHTO/ TILAVISUALISTI
KAUPPAKATU 19,
40100 JYVÄSKYLÄ

p. 044 021 02 99
heidi.lehto@sisustuskarpanen.com

Juttuarkisto:

Hae:

Lue aiheista…