Pohjan veivaus

pohjat_1

pohjat_2 pohjat_6

pohjat_5 pohjat_3

pohjat_4

Myymälän uudistus alkaa pohjan veivauksella.  Se on pakkaamista, kantamista, siirtämistä trukilla, pumpulla, rullakoilla ja reisillä! Pohjan veivaus on kantamista, siivoamista, kiipeämistä ja ryömimistä, purkamista, rakentamista, maalaamista ja paklaamista. Hyvin usein se on myös suunnitelmien muuttamista ja uusiin yllättäviin tilanteisiin sopeutumista. Pohjien rakennus on usein myymäläuudistuksen jännittävin vaihe, sillä pohjia veivatessa alkaa jo hahmottumaan kuva siitä millainen uudesta myymälätilasta on tulossa!

Pohjan veivaus on fyysistä työtä jonka tarkoituksena on saada pöydät, hyllyt, lavat ja muut myytäville tavaroilla tarkoitetut elementit oikeille kohdilleen. Tärkeää on että myymälän pohja on asiakkaalle helposti kuljettava, turvallinen, kaupallinen ja mielenkiintoinen.

Alkuvuodesta 2015 tein Viherlandian pientavaraosastolle myymälän uudistus-suunnitelman ja toteutuksen. Projektin tavoitteena oli hyödyntää mahdollisimman paljon vanhoja, jo olemassa olevia elementtejä ja kalusteita.  Suunnittelin pientavaraosastolle kolme erilaista teemaa: Bungalow, Huvila ja Omenakuja.

Pohjien rakentamisessa hyödynsin jo käytössä olleita aitoja vanhoja omenalaatikoita, betoniharkkoja ja valkoisiksi maalattuja siirtolavoja. Käytettynä hankin Pikvalin hyllyelementtejä, sekä valkoisia kaksitasoisia keskilattiakalusteita. Uutena projektiin ostettiin vain seinämaalit, OSB-levyjä pöytätasoiksi ja hyllyiksi sekä asfalttitarralla toteutetut suuret itämaiset tarramatot. Tarramatot painoi BandID

Heidi Lehto

Heidi Lehto

Sisustuskärpänen on paitsi yritys, niin myös yrittäjä. Se on elämänmakuista tarinaa siitä, kuinka unelmista luodaan liiketoimintaa.

Sisustuskärpänen on innostumista ja oivaltamista. Se on armotonta pohdintaa ja raakaa työtä.

Sisustuskärpänen aloitti vuonna 2009 anonyymina blogistina. Nyt se on Yliopistonkadulla Jyväskylässä toimiva yritys, joka tarjoaa visualistin palveluita ja sisustussuunnittelua yrityksille ja yksityisille.

Yritystä luotsaa Heidi Lehto. Kolmen lapsen äiti, yhden miehen vaimo ja vastuullinen yrittäjä.

-------------------------------------------------------------------
HEIDI LEHTO/ TILAVISUALISTI
KAUPPAKATU 19,
40100 JYVÄSKYLÄ

p. 044 021 02 99
heidi.lehto@sisustuskarpanen.com

Juttuarkisto:

Hae:

Lue aiheista…