Sisustajat on ihan pihalla!

mustis_1 mustis_4

 

mustis_2 mustis_3

 

mustis_5 mustis_6

 

mustis_9 mustis_10

 

Mitä sisustaja tekee pihalla? Ja onko koskaan tarvittu sisustajaa kaatopaikalla? Kärpänen se on sellainen sisustaja että seinät eivät pitele, ja jos kaatopaikalla tarvitaan apua, niin sinnekin pyrähdetään!

Keskisuomalaisten jätteenkäsittelylaitos Mustankorkea on sen verran moderni kaatopaikka, että siellä sisustetaan ulkotiloja jo toista vuotta peräkkäin.
Viime keväänä olin perustamassa pihamyymälän visuaalista ilmetta Omapiha myymäläkonseptille. Viime viikolla Omapiha:n ilme freesattiin tulevaan kesään, ja siellä on taas nähtävillä pihamyymälän tuotteet, sekä kierrätyshenkisiä ulkosisustusideoita, jotka on kaikki toteutettu kaatopaikkajätteestä.

Valokuvissa esiintyy Sisustuskärpäsen harjoittelija Liisa, joka oli oiva apu tässä vähän erilaisessa ”sisustusprojektissa”.

PS. Muistattehan muuten, että koko toukokuun ajan Mustankorkea vastaanottaa puutarhajätteet veloituksetta!

Heidi Lehto

Heidi Lehto

Sisustuskärpänen on paitsi yritys, niin myös yrittäjä. Se on elämänmakuista tarinaa siitä, kuinka unelmista luodaan liiketoimintaa.

Sisustuskärpänen on innostumista ja oivaltamista. Se on armotonta pohdintaa ja raakaa työtä.

Sisustuskärpänen aloitti vuonna 2009 anonyymina blogistina. Nyt se on Yliopistonkadulla Jyväskylässä toimiva yritys, joka tarjoaa visualistin palveluita ja sisustussuunnittelua yrityksille ja yksityisille.

Yritystä luotsaa Heidi Lehto. Kolmen lapsen äiti, yhden miehen vaimo ja vastuullinen yrittäjä.

-------------------------------------------------------------------
HEIDI LEHTO/ TILAVISUALISTI
KAUPPAKATU 19,
40100 JYVÄSKYLÄ

p. 044 021 02 99
heidi.lehto@sisustuskarpanen.com

Juttuarkisto:

Hae:

Lue aiheista…