Tyhjän asunnon kuvaaminen

jva_koul_1

jva_koul_2 jva_koul_3

jva_koul_5 jva_koul_6

Tyhjän ”ihan tavallisen” asunnon kuvaaminen myyntiä tai vuokraamista varten on aika tavallinen tilanne. Edelliset asukkaat ovat jo ehtineet muuttaa pois ja monesti lähtöremontti on koettu turhana ”kun uudet asukkaat haluavat kuitenkin laittaa omalla tavallaan…”

Marraskuun harmaassa ja pimenevässä iltapäivässä harjoittelimme JVA:n henkilökunnan kanssa ”ihan tavallisen” kodin stailaamista ja valokuvaamista vuokraamista varten.

Touhua ja tohinaa riitti ja myös mielenkiintoisia, uudenlaisia kuvakulmia löytyi! Ehkäpä tyhjien seinien mainostamisen sijaan voisi ottaa kuvan talon takapihan ihanista ulkoilumaastoista? :)

Sisustuskärpänen kiittää tätä motivoitunutta ja innostunutta porukkaa, ja kuittaa kaikille koulutuspäivästä kiitettävän! :)

 

 

 

Heidi Lehto

Heidi Lehto

Sisustuskärpänen on paitsi yritys, niin myös yrittäjä. Se on elämänmakuista tarinaa siitä, kuinka unelmista luodaan liiketoimintaa.

Sisustuskärpänen on innostumista ja oivaltamista. Se on armotonta pohdintaa ja raakaa työtä.

Sisustuskärpänen aloitti vuonna 2009 anonyymina blogistina. Nyt se on Yliopistonkadulla Jyväskylässä toimiva yritys, joka tarjoaa visualistin palveluita ja sisustussuunnittelua yrityksille ja yksityisille.

Yritystä luotsaa Heidi Lehto. Kolmen lapsen äiti, yhden miehen vaimo ja vastuullinen yrittäjä.

-------------------------------------------------------------------
HEIDI LEHTO/ TILAVISUALISTI
KAUPPAKATU 19,
40100 JYVÄSKYLÄ

p. 044 021 02 99
heidi.lehto@sisustuskarpanen.com

Juttuarkisto:

Hae:

Lue aiheista…