Vanha puukerrostalo nuortuu?!

kyp_1 kyp_8kyp_2 kyp_3 kyp_5 kyp_7

kyp_6

Kesä on alkanut ja yrittäjän työnteko mutkistunut… Minulla on pari viikkoa ”apuna” assari, jolla on kokemusta elämästä  kahdeksan vuotta… :) Hyvin ollaan keikat yhdessä hoideltu ja tässä jos jossain tapahtuu samalla sitä kuuluisaa yrittäjäksi kasvamista?!

 

Vanhaan puukerrostaloon kävimme tutustumassa kesäkuun alussa ja saneeraustyöt siellä on jo hyvässä vauhdissa. Koko talo uudistetaan täysin. Yksi asunto kunnostetaan ja sisustetaan puutaloalueen markkinointia ja asuntojen esittelyä varten. Remontissa säästetään myös jotain vanhaa, ja kokonaan uudetkin pinnat on valittu niin, että ne vaalivat vanhaa asumisidyliä.

 

”Äitiiii, shhh! Nyt tuut heti kattomaan mitä mää löysin!?!…” Kuului salaperäinen suhina rappukäytävästä: ”Kato! Muuttaakohan tännekin joku?” Vanha kerrostalon ullakko oli jännä seikkailu kesken työpäivän, niin äidille kuin assarillekin! :)

 

2 comments

  1. Näyttää huippukohteelta! Vanhaa kunnioittaen :)

  2. Villis kirjoitti:

    Näyttää ja kuulostaa mielenkiintoiselta! Kerrothan jatkossa lisää!

Comments are closed.

Heidi Lehto

Heidi Lehto

Sisustuskärpänen on paitsi yritys, niin myös yrittäjä. Se on elämänmakuista tarinaa siitä, kuinka unelmista luodaan liiketoimintaa.

Sisustuskärpänen on innostumista ja oivaltamista. Se on armotonta pohdintaa ja raakaa työtä.

Sisustuskärpänen aloitti vuonna 2009 anonyymina blogistina. Nyt se on Yliopistonkadulla Jyväskylässä toimiva yritys, joka tarjoaa visualistin palveluita ja sisustussuunnittelua yrityksille ja yksityisille.

Yritystä luotsaa Heidi Lehto. Kolmen lapsen äiti, yhden miehen vaimo ja vastuullinen yrittäjä.

-------------------------------------------------------------------
HEIDI LEHTO/ TILAVISUALISTI
KAUPPAKATU 19,
40100 JYVÄSKYLÄ

p. 044 021 02 99
heidi.lehto@sisustuskarpanen.com

Juttuarkisto:

Hae:

Lue aiheista…