Katso lisää…

Viherlandia on yksi Sisustuskärpäsen pitkäaikaisimmista asiakkuuksista. Viherlandia on ulkoistanut myymälän visuaalisen ilmeen päivitystä Sisustuskärpäselle jo vuodesta 2012.

Koko viherlandian henkilökunta on käynyt Sisustuskärpäsen koulutuspäivän, jolloin mietimme myymäläilmeen merkitystä kaupanteossa, sekä opettelimme hyvän myymäläpohjan perusjuttuja. Vuonna 2014 Viherlandia osti Sisustuskärpäseltä pientavaraosaston uudistussuunnitelman ja toteutuksen. Uudistuksen yhteydessä loimme kolme erilaista teemaosastoa selkeyttämään myyälätilaa ja helpottamaan asiakkaan ostamista. Näille teemaosastoille tehdään myös  kaksi kertaa vuodessa päivittyvää oasto-ohjeistusta, joka toimii työvälineenä sisäänostajalle.

Viherlandialle on tehty myös Sisustuskärpäsen myymäläanalyysi, jonka pohjalta myymälän uudistuksia toteutetaan.

galleria_2  galleria_9

IMG_6300  IMG_169_pieni

IMG_6290  elamysmessut_6 silkki_7  elamysmessut_3

landia_1  silkki_8

landia_2

Heidi Lehto

Heidi Lehto

Sisustuskärpänen on paitsi yritys, niin myös yrittäjä. Se on elämänmakuista tarinaa siitä, kuinka unelmista luodaan liiketoimintaa.

Sisustuskärpänen on innostumista ja oivaltamista. Se on armotonta pohdintaa ja raakaa työtä.

Sisustuskärpänen aloitti vuonna 2009 anonyymina blogistina. Nyt se on Yliopistonkadulla Jyväskylässä toimiva yritys, joka tarjoaa visualistin palveluita ja sisustussuunnittelua yrityksille ja yksityisille.

Yritystä luotsaa Heidi Lehto. Kolmen lapsen äiti, yhden miehen vaimo ja vastuullinen yrittäjä.

-------------------------------------------------------------------
HEIDI LEHTO/ TILAVISUALISTI
KAUPPAKATU 19,
40100 JYVÄSKYLÄ

p. 044 021 02 99
heidi.lehto@sisustuskarpanen.com

Juttuarkisto:

Hae:

Lue aiheista…