Palvelut

MYYMÄLÄANALYYSI:

Kartoittaa myymälä- ja toimitilojen visuaaliset vahvuudet ja heikkoudet. Analyysin pohjalta on mahdollista toteuttaa tarvittavat muutokset.

Myymäläanalyysi on yritykselle henkilökohtaisesti koottu kirjallinen dokumentti. Analyysi esitellään valokuvien, päällepiirroskuvien ja tekstin avulla. Se sisältää lähes 70 erilaista visuaalista kohtaa tai seikkaa, asiakkaan silmin nähtynä. Analyysi alkaa asiakasyrityksen parkkipaikalta ja päättyy ostokuitin viimeiselle riville. Myymäläanalyysi kokoaa yhteen kaikki ne visuaaliset seikat, joiden avulla asiakas viipyy myymälässä pidempään, ostaa enemmän ja palaa uudelleen!

 

 

VISUALISTIN PALVELUT:

Kokoaa mielenkiintoisia teemoja ja kampanjoita. Nopeuttaa ostopäätöstä ja tehostaa lisämyyntiä.

Visualistin palvelut on konkreettista, fyysistä työtä asiaksyrityksen tiloissa. Pienimuotoista pintaremonttia, muutostöitä ja esillepanojen rakentamista. Visualistin työ on löytää käyttöyhteystuotteita, edistää lisämyyntiä, koota houkuttelevia ja ajanmukaisia teemoja ja kampanjoita. Visualisti rakentaa näyteikkunoita, pöytäesillepanoja, keskilattiaesillepanoja, kokonaisia myymäläosastoja sekä miljöitä.

 

 

SISUSTUSSUUNNITTELU:

Luo haluttua mielikuvaa ja rakentaa uskottavuutta.

Sisustussuunnittelija on asiakaspalvelija, jonka tehtävä on löytää asiakasyrityksen (tai yksityisen kodin) toiveet ja tarpeet. Näiden pohjalta sisustussuunnittelija ideoi yritysilmettä mukailevan, viihtyisän ja toimivan tilan. Liiketila on oleellinen osa yrityksen viestiä, sekä kertoo yrityksen arvoista. Yrityksen liiketila on juuri se paikka missä asiakas tekee lopullisen ostopäätöksen, tai henkilökunta työtä yrityksen eteen!

 

Sisustussuunnitelman voi jakaa myös osiin; pintamateriaalisuunnitelma, kaluste- ja valaisinsuunnitelma ja tekstiilisuunnitelma. Suunnitelmat esitetään valokuvin, mallinnuskuvin ja näytepalojen avulla. Jokainen suunnitelma sisältää tuotekuvat ja hankintapaikka ehdotukset.

 

Tunnin mittainen konsultointikäynti maksaa 150€ (sis alv 24%) (Jyväskylän kaupunkialueella). Tämä on suosittu erikoispalveluni myös yksityiskotien sisustajille!

 

 

KOULUTUS:

Avaa silmät, ohjaa ja analysoi. Tähtää aina tehokkuuteen ja myynnin kasvattamiseen.

Valmiita koulutuspaketteja yrityksille ja oppilaitoksille:

Kivijalkakaupan erottautumiskeinot
Myymäläesillepanon perusteet
Värillä on väliä! (värien viestit markkinoinnissa)
Sisustusideoita vuokrakotiin
Sisusta joulu!
Yrittäjän tarina (omakohtainen avoin tarina yrittäjyydestä)

 

 

 

Kysy lisää ja pyydä tarjous Heidi Lehto // p.044 021 02 99  // heidi.lehto@sisustuskarpanen.com

 

Tutustu  REFERENSSIASIAKKAISIIN TÄSTÄ tai stalkkaa KESKENERÄISIÄ PROJEKTEJA TÄÄLTÄ!